O nas

Vizija kooperative Paleta znanj, usmerjena tako na podjetja in posameznike, je biti zaupanja vreden partner, ki z inovativnim ter učinkovitim upravljanjem znanja ter s spodbujanjem medgeneracijskega sodelovanja dviguje kolektivno zavedanje o pomenu znanja kot gonilni sili razvoja.

S svojimi strokovnimi znanji in s številnimi osebnimi ter poslovnimi izkušnjami, predvsem pa s pozitivnim pristopom k spremembam, ki jih narekuje življenje,  svetujemo kako v pravem trenutku za pravo priložnost izbrati pravi odtenek znanja. Pa naj bo to takrat, ko se znajdeš na kariernem razpotju, ali pa ko v timu sodelavcev morda potrebujete dodatno motivacijo, navdih in energijo. Mogoče takrat, ko te zaradi »neprimerne« EMŠO številke postavijo na zate nezanimivo delovno mesto. Ter seveda tudi in predvsem takrat, ko se odločiš „iti na svoje“ oziroma poiskati idealni poklic zase.

Z znanjem ustvarjamo premike v razmišljanju, odpravljamo predsodke, razvijamo kompetence in povečujemo učinkovitost, s tem pa prispevamo k večji zaposljivosti in ustvarjamo družbo, ki temelji na znanju.